onsdag 17 oktober 2012

{ 10 stycken New York Memories }

Härliga tapeter från fantastiska Mr Perswall. Släpps 24 oktober på deras hemsida.

Se inspirerande film om kollektioen New York Memories:


New York Memories Wallpaper Collection from Mr Perswall on Vimeo.


Mr Perswall, specialisten på digitaltryckta design- och fototapeter, lanserar nu sin första digitala minikollektion; New York Memories. I ett unikt samarbete med fotograf Tobias Guldstrand visar företaget upp sin egen personliga bild av New Yorks olika ansikten. Från Grand Central stations magiska myller till vykortsvyn från Brooklyn Bridge Park.
– Att kunna jobba på det här snabba sättet med nytagna bilder på ett tema i tiden är en självklar utveckling av vår personlighet, säger Linda Pålemo, ansvarig designer på Mr Perswall. Vi är väldigt stolta över att lansera vårt nya koncept med en ren webbkollektion i ett sådant här speciellt samarbete.

Den digitala minikollektionen innehåller förutom en illustration blandade bilder av New York – både klassiska landmärken och hemmamiljöer, exklusivt fotograferade för Mr Perswall med ett konstnärligt uttryck och bildspråk bortom det förväntade.

– Min förhoppning med bilderna är att ta med lite av pulsen och magin in i de svenska hemmen, förklarar fotografen Tobias Guldstrand. New Yorks motsägelsefulla lugn mitt i kaoset är exempelvis en av mina starkaste upplevelser av staden, avslutar han. Webbkollektionen innefattar 10 mönster som kan beställas efter kundens önskemål och väggstorlek.

Källa MynewsDesk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar